Peti Sejuk Lingkaran Berganda

Peti Sejuk Lingkaran Berganda

Pembeku berpusing bertegangan rendah dengan dram berganda yang dihasilkan oleh Teknologi Square boleh digunakan untuk makanan beku cepat berbutir dan kepingan kecil individu, makanan sejuk beku bersaiz besar, seperti hidangan yang disediakan, ayam utuh dan ikan keseluruhan. Kedudukan penyejuk beku lingkaran dram berganda memberi suapan dan suapan keluar pada tahap rendah, menjadikannya mudah untuk operasi dan lebih sepadan dengan barisan pengeluaran pelanggan.


  • Pembeku spiral dilengkapi dengan penyejat kebersihan kecekapan tinggi, menggunakan kaedah bekalan cecair terkini, yang menjadikan kecekapan pertukaran haba lebih daripada 20% lebih tinggi daripada penyejuk beku tradisional.
  • Freezer spiral menggunakan reka bentuk saluran udara bulat simetri dan licin yang meningkatkan kesan pertukaran haba.
  • Kami melengkapkan tali pinggang mesh keluli tahan karat gred makanan dan tali pinggang modular plastik dengan penyejuk beku lingkaran mengikut keperluan yang berbeza bagi pelbagai produk.
  • Pembeku beku spiral dilengkapi dengan sistem kawalan pusat pintar, pengesanan automatik dan peranti lampu penggera, yang memudahkan pengguna mengendalikan dan menyelenggara.
Sistem Penyahbekuan Udara
ADF meniup denyutan udara bertekanan dengan halaju tinggi berulang kali ke atas sirip penyejat sementara produk terus berjalan di dalam peti sejuk. Suhu dalam peti sejuk lebih stabil kerana kurang fros pada sirip. Terima kasih kepada masa jalan yang lebih lama, output pengeluaran meningkat.
CIP(Pembersihan-Di-Tempat)
Sistem ini membersihkan dan membasmi kuman bahagian dalam peti sejuk sepenuhnya untuk memenuhi keperluan kebersihan pengeluaran keselamatan makanan. Reka bentuk sistem kami diprogramkan dengan resipi CIP yang disesuaikan untuk memenuhi pelbagai produk dan keperluan.
SPESIFIKASI
struktur
struktur
Drum berganda
Sangkar dia.
1620 ke 5800mm
Tiers
2 hingga 40 peringkat
Lampiran
Kepungan bertebat dengan dinding poliuretana setebal 125 mm / 150mm, lampu dalaman, kepungan dikimpal sepenuhnya kulit keluli tahan karat pilihan.
Mezzanine
Pilihan
Belt
Belt
Tali pinggang plastik modular mesh gred makanan SS
Lebar
520 hingga 1372 mm
Panjang infeed
500 hingga 4000mm
Panjang pengeluaran
500 hingga 4000mm
Data Elektrik
Bekalan kuasa
Voltan negara tempatan
Kandang panel kawalan
Panel kawalan keluli tahan karat
Mengawal
Kawalan PLC, skrin sentuh, sensor keselamatan
Data Penyejukan
penyejuk
Freon, Ammonia, CO2
Coil
Tiub aluminium keluli tahan karat, sirip aluminium, nada sirip berubah-ubah, kipas lontaran panjang
Suhu menyejat
-40 ℃ hingga -45 ℃
Tinggal masa
4 hingga 200 mm boleh laras
Produk Akuatik
Produk Kekacang
Produk Pastri
Produk Bakeri
Makanan yang disediakan
Produk Mudah / Terawet
Produk Ais Krim
Produk Buah & Sayur

Dapatkan berhubung