Penyejuk beku Lingkaran Tunggal

Penyejuk beku Lingkaran Tunggal

Penyejuk beku lingkaran tegangan rendah dengan dram tunggal yang dihasilkan oleh Teknologi Square boleh digunakan untuk makanan beku cepat individu yang berbutir dan kepingan kecil.

Walau bagaimanapun, peranti pembekuan berskala besar yang juga terpakai kepada pembekuan cepat individu makanan sejuk beku bersaiz besar seperti makanan yang disediakan, ayam utuh, ikan keseluruhan dan sebagainya. Ketinggian kedudukan infeed dan outfeed boleh dilaraskan dalam peti sejuk lingkaran tegangan rendah untuk dipadankan dengan barisan pengeluaran pelanggan sebelum dan selepas, dan ia juga boleh dibekalkan dengan penghantar yang sepadan.


  • Pembeku spiral dilengkapi dengan penyejat kebersihan kecekapan tinggi, menggunakan kaedah bekalan cecair terkini, yang menjadikan kecekapan pertukaran haba lebih daripada 20% lebih tinggi daripada penyejuk beku tradisional.
  • Freezer spiral menggunakan reka bentuk saluran udara bulat simetri dan licin yang meningkatkan kesan pertukaran haba.
  • Kami melengkapkan tali pinggang mesh keluli tahan karat gred makanan dan tali pinggang modular plastik dengan penyejuk beku lingkaran mengikut keperluan yang berbeza bagi pelbagai produk.
  • Pembeku beku spiral dilengkapi dengan sistem kawalan pusat pintar, pengesanan automatik dan peranti lampu penggera, yang memudahkan pengguna mengendalikan dan menyelenggara.
Penyejat yang cekap
Reka bentuk telah disimulasikan dengan perisian penukar haba profesional Eropah. Semua tiub dikembangkan secara hidraulik dan bukannya secara mekanikal. Pengembangan yang lebih seragam dan padatan yang lebih ketat antara tiub dan sirip. Prestasi pertukaran haba yang lebih baik. Padang sirip boleh ubah digunakan untuk melambatkan pembentukan fros pada permukaan sirip. Selang pembekuan yang lebih lama. Akses dan pembersihan mudah Bahan tiub: Keluli tahan karat, Bahan Sirip Aluminium: Aluminium
Analisis Unsur Terhingga
Apabila mereka bentuk penyejuk beku lingkaran, analisis struktur dilakukan untuk memastikan integriti strukturnya semasa operasi.
SPESIFIKASI
struktur
struktur
Drum tunggal
Sangkar dia.
1620 ke 5800mm
Tiers
2 hingga 40 peringkat
Lampiran
Kepungan bertebat dengan dinding poliuretana setebal 125 mm / 150mm, lampu dalaman, kepungan dikimpal sepenuhnya kulit keluli tahan karat pilihan.
Mezzanine
Pilihan
Belt
Belt
Tali pinggang plastik modular mesh gred makanan SS
Lebar
520 hingga 1372 mm
Panjang infeed
500 hingga 4000mm
Panjang pengeluaran
500 hingga 4000mm
Data Elektrik
Bekalan kuasa
Voltan negara tempatan
Kandang panel kawalan
Panel kawalan keluli tahan karat
Mengawal
Kawalan PLC, skrin sentuh, sensor keselamatan
Data Penyejukan
penyejuk
Freon, Ammonia, CO2
Coil
Tiub aluminium keluli tahan karat, sirip aluminium, nada sirip berubah-ubah, kipas lontaran panjang
Suhu menyejat
-40 ℃ hingga -45 ℃
Tinggal masa
4 hingga 200 mm boleh laras
Produk Akuatik
Produk Kekacang
Produk Pastri
Produk Bakeri
Makanan yang disediakan
Produk Mudah / Terawet
Produk Ais Krim
Produk Buah & Sayur

Dapatkan berhubung