Pembeku Katil Berfluid

Pembeku Katil Berfluid

Pembeku terowong terbendalir digunakan untuk membekukan cebisan kecil makanan, yang boleh terdiri daripada sayur-sayuran, buah-buahan dan buah beri yang dihiris atau dipotong dadu kepada daging, ayam, makanan laut seperti ikan kecil atau udang, dan produk tenusu kecil atau produk masak.

Peti sejuk dilengkapi dengan penyejat yang sangat cekap dan sanitari, menggunakan kaedah bekalan cecair terkini, dengan pertukaran haba 20% lebih tinggi daripada kaedah tradisional. Kami mempunyai dua jenis: separa cecair dan cecair penuh, yang memenuhi aplikasi pembekuan produk yang berbeza.


  • Pembeku katil terbendalir digunakan tali pinggang mesh keluli tahan karat gred makanan, yang mudah dibersihkan dan tahan kakisan.
  • Ia dilengkapi dengan kipas sentrifugal keluli tahan karat untuk prestasi penyejukan yang sangat baik.
  • Ia dilengkapi dengan alat penyekat untuk tali sawat untuk memastikan kecekapan pembekuan tunggal produk beku.
  • Pembeku terowong bendalir menggunakan lini pengeluaran panel bertebat penyimpanan sejuk yang diimport untuk pengeluaran panel, yang efisien tenaga dan berkualiti tinggi.
  • Peralatan pembekuan dilengkapi dengan sistem kawalan pusat yang cerdas, alat pengesan automatik dan lampu amaran, yang mudah digunakan dan dikendalikan oleh pengguna.
Kipas Empar yang Cekap
Kami memilih daripada pelbagai peminat berkecekapan tinggi untuk disesuaikan dengan senario yang berbeza.
Peranti Getaran
Pelbagai peranti tambahan untuk produk yang berbeza untuk meningkatkan kualiti pembekuan, memastikan produk berasingan dan meningkatkan kapasiti pembekuan.
Sistem Pembersihan Auto CIP
Mod pembersihan yang berbeza adalah pilihan. Bersihkan dan nyah kuman bahagian dalam mesin cepat beku dalam semua aspek untuk memenuhi keperluan kebersihan pengeluaran keselamatan makanan.
Lantai Dikimpal Sepenuhnya
Reka bentuk struktur terbuka menjadikannya mudah dibersihkan. Kepungan yang dikimpal sepenuhnya tersedia sebagai pilihan.
Produk Buah & Sayur
Produk Bakeri
Daging
Hidangan yang Disediakan

Dapatkan berhubung